onsdag 4 december 2013

Sprutor och blod


Jag tillhör dem som inte klarar av att se blod, framför allt inte mitt eget. När jag går till blodbussen och lämnar blod får jag alltid titta åt ett annat håll eller prata med en kompis om vi är flera som går samtidigt.

En gång svartnade det för ögonen när jag skulle gå därifrån det berodde förmodligen på att jag har lågt blodtryck och då la de mig på britsen och hissade upp fötterna. Sen proppade de i mig både det ena och det andra, jag höll aldrig på att komma därifrån.

8 kommentarer:

 1. I såna fall tycker jag det är väldigt bra gjort av dig att lämna blod! De sista gångerna jag har varit där har jag fått lomma iväg med ogjort ärenden. För lågt blodvärde. Yada, yada säger jag.

  SvaraRadera
 2. Så duktig du är, som lämnar trots det!

  SvaraRadera
 3. Och ändå fortsätter du att lämna. Bra kämpat!

  SvaraRadera
 4. Vad modigt av dig att lämna blod fast du inte kan se det!!! Själv har jag inga problem med att se sprutor. Fast jag är naturligtvis glad om jag slipper dem ;))

  SvaraRadera
 5. Säger som de andra, strongt att lämna blod trots allt!!!

  SvaraRadera
 6. Du är tuff! Skönt att det går så snabbt att lämna blod.

  SvaraRadera
 7. då är du modig som ändå vågar gå och lämna blod, bra gjort
  själv tittar jag heller aldrig när de tar prov på mig
  Sv: innespindlarna är aktiva året om
  kramar

  SvaraRadera
 8. Bra gjort av dig! Själv får jag inte lämna blod pga en av mina mediciner jag är tvungen att äta... Det känns trist då jag har fått blod några gånger i livet. Jag är evigt tacksam att andra kan och vill lämna blod.

  SvaraRadera