vad som har hänt med Bregott.
På senaste tiden har jag märkt att det är svårt att bre med Bregott, smörklicken bara ramlar av.
Först trodde jag att det berodde på kniven ibland använder sonen våra bestick som verktyg men den såg helt ok ut. Sen hörde jag min far svära över samma sak och efter det har jag pratat med flera som har samma problem.
Undrar om korna i Bregottfabriken fått något nytt att äta?
tisdag 15 januari 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Tror att de har fått något annat att äta, kossorna... :)
SvaraRaderaHar jag inte ens tänkt på! Men vi kör alltid Bregott mellan eller mindre, det har ju lite annan konsistens!
SvaraRaderaSamma här!
SvaraRaderaMen köper däremot Bregott för att det är allra bästa alternativet! Det är värt det där "avtrillandet". Jag VÄGRAR lätt och lagom! :-D
Jag tror att flera av kossorna har gått över till suschi. Det kan vara bara ett rykte. :)
SvaraRaderaFör ett tag sedan undrade jag precis tvärtom, vad det kom sig att det gick så lätt helt plötsligt att smöra med det. Ombyte förnöjer sägs det ju, men jag fördrar nog det lättsmörade.
SvaraRaderahahaha kanske det, själv äter jag inte bre gott.
SvaraRaderaha de Fia
det var nog bara ett tillfälligt fel :)
SvaraRaderaJag gillar inte Bregott för att det alltid är så hård. Kör alltid Flora de få gånger som jag har fett på mackan
SvaraRaderaVi använder alltid bara Bregott och jag har inte märkt någon skillnad. Det är kanske bara lokalt? ;-)
SvaraRadera