tisdag 15 januari 2013

Jag undrar

vad som har hänt med Bregott.



På senaste tiden har jag märkt att det är svårt att bre med Bregott, smörklicken bara ramlar av.

Först trodde jag att det berodde på kniven ibland använder sonen våra bestick som verktyg men den såg helt ok ut. Sen hörde jag min far svära över samma sak och efter det har jag pratat med flera som har samma  problem.

Undrar om korna i Bregottfabriken fått något nytt att äta?

9 kommentarer:

  1. Tror att de har fått något annat att äta, kossorna... :)

    SvaraRadera
  2. Har jag inte ens tänkt på! Men vi kör alltid Bregott mellan eller mindre, det har ju lite annan konsistens!

    SvaraRadera
  3. Samma här!
    Men köper däremot Bregott för att det är allra bästa alternativet! Det är värt det där "avtrillandet". Jag VÄGRAR lätt och lagom! :-D

    SvaraRadera
  4. Jag tror att flera av kossorna har gått över till suschi. Det kan vara bara ett rykte. :)

    SvaraRadera
  5. För ett tag sedan undrade jag precis tvärtom, vad det kom sig att det gick så lätt helt plötsligt att smöra med det. Ombyte förnöjer sägs det ju, men jag fördrar nog det lättsmörade.

    SvaraRadera
  6. hahaha kanske det, själv äter jag inte bre gott.
    ha de Fia

    SvaraRadera
  7. det var nog bara ett tillfälligt fel :)

    SvaraRadera
  8. Jag gillar inte Bregott för att det alltid är så hård. Kör alltid Flora de få gånger som jag har fett på mackan

    SvaraRadera
  9. Vi använder alltid bara Bregott och jag har inte märkt någon skillnad. Det är kanske bara lokalt? ;-)

    SvaraRadera