torsdag 8 november 2012

Utvecklingssamtal


Jag kan förstå att man får utvecklingssamtal på dagtid när man har små barn eftersom många föräldrar då jobbar deltid. 

Men kl 14 när man har en 16-åring?


10 kommentarer:

 1. Så underbart skönt det är att man slipper utvecklingssamtal och föräldramöten när de studerar på universiteten.

  SvaraRadera
 2. Helst ska man komma till skolan på dagtid men jag kan aldrig det så därför har jag fått komma på kvällstid. Med äldsta var det så bra att vi gick hem till hennes mentor helt enkelt, jo för att hon bor nämligen nästan granne med oss.:D

  SvaraRadera
 3. Här har vi nästan alltid haft sådana där omöjliga tider. Hade utvecklingssamtal kl. 15.30 igår. Bästa gångerna har varit när mina två äldsta söner gick i årskurs 4. På den skolan de gick i hade de som tradition att lärarna åkte hem till barnen på det första utvecklingssamtalet. Väldigt trevligt!

  SvaraRadera
 4. Är din sextonåring känd för att vara kvällstrött? :)
  Vi får alltid en massa tider att välja på. Vi var på samtal i veckan för vår fjortonåring. Med henne var det inga problem. men det nya betygsystemet. Inte ens lärarna behärskar det. Språket för kriterierna i de tjusiga fälten går mer åt grekiska än åt svenska. Jag fick lust att börja sjunga på Anna Books klassiker ABC men kom som tur var på att min sångröst bäst passar sig för duschen. Har du kvar några droppar av den där vätskan? Tänkte mer på sångrösten än duschen just nu. :D

  SvaraRadera
 5. Då kan det vara svårt att komma ifrån, jag minns inte tiderna när jag var på sånt, de e ett tag sen tack o lov.
  ha de Fia

  SvaraRadera
 6. Jamen det var då korkat. Nu var det längesen men vi fick då oxå välja om i ville ha dag eller kvällstid. ha en fin Fredag.

  SvaraRadera
 7. Ja, herregud vad det är skönt att slippa de där samtalen!
  "Ungen" fyller ju 25 dagen före julafton(jajaja! jag vet, ingen bra födelsedag, men man får ju inte alltid välja!), så nu är det ett tag sedan jag var tvungen att gå på sådant där.

  SvaraRadera
 8. Hoppas samtalet blir/var bra trots den puckade tiden. Glad fredag!

  SvaraRadera
 9. Men, får ni inte hem tider att välja mellan? Våra två kvarvarande (på olika skolor) fick samma tidsalternativ, skitbra! Eller inte?

  SvaraRadera