lördag 4 juni 2011

Morgonstund har guld i mund

06.15 vaknar jag av att makens mobillarm går igång. Själv har han åkt iväg på tävling och glömt både telefon och larm här hemma.

Vad är det för vits att vara ledig om man inte får sova jag tillhör dem som inte kan somna om. Dessutom kan jag inte få kontakt med honom under dagen eftersom luren ligger här. Jag har alltså ingen aning om han kommer hem tidigt eller sent.

Jag och barnen får strunta i honom och fixa något gott till oss själva idag

7 kommentarer:

 1. Så där gör Mannen när han åker iväg och handlar, "Ring om du behöver nåt", säger han. När jag sen ringer så hör jag telefonen på hyllan i hallen... Hoppas ni har samma solskensdag som vi :-) Kram

  SvaraRadera
 2. Det där låter bekant på något vis.

  SvaraRadera
 3. Haha, jag känner igen det där.

  SvaraRadera
 4. Tycker jag låter som en bra idé ... ge igen :) ;) :)

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det är jobbigt när jag inte vet när Sambon kommer att komma tillbaka, om han kommer att vara borta ett par timmar eller hela dagen. Jag brukar inte få någonting gjort sådana dagar. Bra att du struntar i honom. Hoppas han har käkat då han kommer hem. KRAM

  SvaraRadera
 6. ja inte är det lätt att inte veta. Man är ju så van att ta hänsyn till varandra. Men lite spännande Nu kan ni göra som ni vill o komma när ni vill. har han något mot det så kan du skylla på telefonen.
  Ha en bra frihetsdag

  SvaraRadera