söndag 25 september 2011

Morgontidning

Funderar lite på det här med morgontidning. Först när vi flyttade ihop maken och jag så hade vi ingen morgontidning och det gick bra. Sen kom den perioden när barnen behövde tidningar för sina skolarbeten, då skaffade vi morgontidning.

På sista tiden har jag fått många tidningar som gått direkt till pappersåtervinningen eftersom jag inte hunnit läsa dem. Det kanske är dags säga upp prenumerationen.

Men sen kommer det vissa dagar då jag hinner läsa den från början till slut och om jag får en sån dag och inte har någon tidning då kommer jag att sakna den

18 kommentarer:

 1. Jag hinner aldrig läsa tidningen heller men mannen vill ha så.. Om ingen i familjen läser kan du kanske läsa tidningen i datorn, på jobbet eller nåt?

  SvaraRadera
 2. Det där är inte lätt, maken läser tidningen varje dag, jag på helgen så hade jag bott själv hade jag inte haft någon tidning.

  SvaraRadera
 3. I bland är de enklaste besluten de svåraste.

  SvaraRadera
 4. Det är skönt utan tidning.
  Jag har ett helt nytt liv, känns det som:)

  SvaraRadera
 5. Jag saknar vår morgontidning, vi har slutat med den för vi fick den aldrig i tid. Och en morgontidning ska ju vara just det, och inte en eftermiddagstidning. (nu fick jag skrivet "tidning" tre gånger, fyra med detta)

  SvaraRadera
 6. Det en liknande historia här och för två år sedan sa vi upp tidningen. Den enda dag jag saknar den är på söndagar. Det följer med en bilaga då som innehåller lite av varje. En annan nackdel är att jag inte ser annonserna om det nu är en nackdel. Tänk om jag missar det jag inte visste att jag behövde. Vi läser nättidningar nu och det fungerar jättebra för oss.
  Ha en fin måndag

  SvaraRadera
 7. Då är det en fördel med vår lilla anspråkslösa tidning, tar 5 min att läsa :-)

  SvaraRadera
 8. Du kan ju läsa den på nätet! :-)

  SvaraRadera
 9. Som sagt,man kan ju läsa den på nätet :)
  Maken tar hem tidningen från Arlanda när han jobbar,men inte hinner jag läsa den för det!

  SvaraRadera
 10. Av ekonomiska själ har jag ingen tidning längre så nu kollar jag dem på nätet. Men det tog tid innan jag fick struktur på läsande på datorn, svårt att ibland bläddra rätt... Kram

  SvaraRadera
 11. Exakt så som jag resonerar. Har kvar min tidning än så länge så att tonåringarna läser lite. Mest min dotter, sonen läser allt, även på nätet.

  SvaraRadera
 12. Fundera på om det är värt allt jobb och alla pengar för de morgnar du vill ha tidningen. Är svaret ja, behåll! Annars säg upp. Fru Gårman löste problemet. ;)

  SvaraRadera
 13. Ja det där är svårt. Vi har ingen tidning nu men jag läser den ibland via iPad appen. Det funkar bra.

  SvaraRadera
 14. Jag vill inte ha tidningen hemma, skulle aldirg hinna läsa den. Däremot skulle det vara bra att ha den på jobbet så kan man läsa på rasten :)

  SvaraRadera
 15. Det där känner jag igen. Det går faktiskt i perioder det där med tidningsläsandet.

  Glada måndagshälsningar. Kram

  SvaraRadera
 16. Vi har på helgerna, det är ett bra alternativ. :)

  SvaraRadera
 17. Jag vet, vad jobbigt det är. Har haft tidning bara till och från senaste halvåret. Innan dess har tidningen funnits där på morgnarna sedan födseln (min egen födsel).
  Det går inte att läsa tidningen på nätet, det är inte samma sak. Det finns mera i papperstidningen och jag vill dessutom se annonserna och lösa korsord.
  Känner nog att det är dax för en prenumeration snart.

  SvaraRadera
 18. Säger som min förra sambo (sonens far) när dom ringde från DN och erbjöd några gratis ex.

  - JAAAAA, PERFEKT! Dom är kanon bra att ha på golvet i bilden för dom suger upp allt slask så bra!

  Jag läser på nätet. MEN skulle kunna tänka mig att ha bara söndagsbilagan för den gillar jag:)

  Prova och säg upp den ett tag och se om du kommer sakna den!

  Kram Eva

  SvaraRadera