fredag 2 september 2011

Jag börjar bli för gammal för sånt här

Förra helgen var det kräftskiva och denna vecka har det varit full fart, det har varit aktiviteter var och varannan kväll. Jag är fortfarande trött och har knappt hunnit blogga än mindre läsa och kommentera era bloggar.

Imorgon är det återigen dags för kräftskiva. Men sen ska jag ta det lugnt igen

10 kommentarer:

 1. Fy vad avis jag blir på dig som får äta kräftor i tid och otid :-)

  SvaraRadera
 2. Kräftor som är så gott, jag har inte ätit några än iår! Förstår att du blir trött, jag orkar inte heller med ett sånt liv längre;)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Man ska ha fest ofta, och gärna äta kräftor, det är både gott och nyttigt! :)
  Ha det så kul!

  SvaraRadera
 4. Är kräftor verkligen gott? Jag måste ha missat något där. Jag brukar bara tycka om tillbehören. Hoppas du får det roligt på festen och att du verkligen kan få ta det lugnt sedan!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker man borde ha rätt att varva ner när man blir äldre, men nej då, istället förväntas man höja tempot lite mer varje år...

  SvaraRadera
 6. Jag åt ett par kräftor men de var överkokta så just nu känns kräftor bläää... Annars gillar jag sådant där, synd bara att man blir så kletig och att det är så krångligt att skala skiten... Hoppas du får en sjuhelsikes kväll! KRAM

  SvaraRadera
 7. jag har inte varit på en enda kräftskiva än, eller faktiskt aldrig nånsin. i wonder why, jag gillar ju kräftor

  SvaraRadera
 8. Jag har inte varit på någon riktig kräftskiva sedan 1988. Det var min första och enda. Jag räknar inte svärmors "kräftskivor" som äkta. Hon bjuder endast oss och Sambons syster.

  SvaraRadera
 9. Di dära kräftorna suger ut essensen av en...

  SvaraRadera