lördag 17 december 2011

Paket i juletid

Beställde julklappar från nätet. Namn och adress hämtades automatiskt  från SPAR - jättesmidigt eller hur? Men nej mitt namn är för långt så att efternamnet kom inte med. Jag har ungefär lika långt namn som Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump. Ja jag har faktiskt ett x-dotter namn som räknas som förnamn och där var det slut. Efternamnet hade inte fått plats och de kunde därför inte lämna ut paketet.


Man kan ju tycka att ett sånt stort företag som lekmer.se skulle ha lite koll på hur många tecken de har plats för och antingen se till att efternamnet kommer med (och bara ta initialerna på förnamnet) eller kolla med SPAR-registret vilket som är tilltalsnamnet och använda det. Efter två kontakter med dem ska detta nu vara fixat och jag ska kunna hämta paketet på onsdag.

9 kommentarer:

 1. Jag hade ingen aning om att du heter så mycket. I veckan fick vi ett brev med posten där det stod: Målsman för Karl Göran Svensson*. Karl Göran Svensson* är min sambo. Det öppnade jag såklart!
  *=påhittat namn.

  SvaraRadera
 2. Ja jösses, en nackdel med att ha för generösa föräldrar i namnhänseende som jag aldrig tänkt på.

  SvaraRadera
 3. Kan inte låta bli att le. Det där var bland det tokigaste jag hört. Du borde få en present för att du uppmärksammar dom på problemet. Är det fel kund kan dom ju bli skitarg. Vilken tur att du inte är fel kund
  Ha en fin morgondag

  SvaraRadera
 4. Tur att du hade gott om tid på dig att få hem sakerna!

  SvaraRadera
 5. Du borde få nån kompensation för det tycker jag. Annars tycker jag Knasterfasters kommentar var underbar. Klart det var hon som skulle öppna brevet. ;)

  SvaraRadera
 6. Teknikens underbara värld.... :-P

  SvaraRadera
 7. Vad omständigt det låter :-(

  SvaraRadera
 8. Då blir jag ju nyfiken på hur många bokstäver hela ditt namn innehåller? Mina 3 förnamn + efternamn är 30 bokstäver, men du måste ha fler, eller hur?

  SvaraRadera