lördag 8 september 2012

Handy man

Vet inte vad det är med männen i min familj. De är skickliga på att laga, fixa och tillverka saker men att packa en diskmaskin klarar de inte. Och jag tycker ändå att det handlar om samma sak dvs att tänka till och få plats med så mycket som möjligt på en begränsad yta och samtidigt ska det stå så fritt att vattnet kommer åt att rengöra.
Den övre har männen packat vet inte vem av dem. Men kastrullen står ovanpå två skålar vilket gör att den inte kommer att bli ren inuti och skålarna inte kommer att bli rena utanpå. Det blå durkslaget är lagt ovanpå en kastrull vilket innebär samma problematik.
Den undre har jag packat om och fick då även plats med några extra tallrikar. Observera att durkslaget kommer att bli rent eftersom vattnet kommer åt att diska trots att den står lite konstigt.

Kan det vara något genetiskt tror ni?

9 kommentarer:

 1. Ja! Varför är det så himla svårt (för vissa) att packa en diskmaskin?! *skakar oförstående på huvudet*

  SvaraRadera
 2. Jag tror, eller är ganska säker på, att de gör det med flit! För hur många gånger orkar vi plocka om? Just det, då är det lika bra att vi gör det från början....

  SvaraRadera
 3. Måste vara genetiskt... Tur jag är utan man och skulle jag skaffa en så får det bli en särbo för att ha en man som ett plåster gillas inte!

  SvaraRadera
 4. Det är jag övertygad om. Samma här! ;-D

  SvaraRadera
 5. Tror också att det är genetiskt!

  SvaraRadera
 6. Vet vad det handlar om: Det handlar om att organisera när man packar i en maskin. Jag har en känsla att vi kvinnor har lärt oss organisera ända sedan födseln. En tanka kanske kanske inte
  ha det bra

  SvaraRadera
 7. Fattar inte heller. Sedan märker de ju ändå inte om det är rent eller inte. So what liksom.

  SvaraRadera
 8. Typiskt kopplat till Y-kromosonen!

  SvaraRadera