tisdag 7 augusti 2012

Djurupplevelser


På fredagen gick vi in till resebyrån och frågade om det fanns någon resa kvar, det gjorde det och den tog vi. När vi kom hem läste vi om hotellet på tripadvisor och alla där var rörande eniga om att det var ett skithotell med otrevlig personal...

Nu var det inte riktigt så illa, det var ett helt normalt tvåstjärnigt hotell lite slitet och nedgånget men annars ok.  Det enda var väl att jag andra dagen hittade en stor kackerlacka på ett av glasen i köket. Den fångade personalen med en servett (!) vad de sen gjorde med den vet jag inte och det struntar jag helt i bara de fick bort den ur mitt synfält. 

Grodyngel eller spermier? Nej,  Fish Spa


En annan djurupplevelse var Fish Spa. Där stoppar man ner fötterna i ett akvarium och låter fiskar suga bort döda hudceller. Det kändes ungefär som att stoppa ner fötterna i kolsyrebubblor. Det äckligaste var när fiskarna simmade mellan tårna.

Annars kunde man bli biten av fiskar gratis på en av stränderna. Där var några envisa rackare som envisades med att nafsa oss i fötterna.

Sen var vi ute på sköldpaddsön och kollade stora sköldpaddor. Eftersom de var i vattnet fick jag ingen bra bild på dem så ni får nöja er med en bild på högen där de har lagt sina ägg.


10 kommentarer:

 1. Ouch, kackerlackor ger mig rysningar bara jag tänker på dem!

  Du och Junior tyckte lika om fiskspa.

  SvaraRadera
 2. Fiskspa skulle jag både vilja, och inte vilja, prova! Låter både skönt och på samma gång läskigt!

  SvaraRadera
 3. ÅH sköldpaddor!!! Det finns fiskspa i Örebro också. Kanske värt att pröva?

  SvaraRadera
 4. Jamen var vaaaar ni då??

  SvaraRadera
 5. Fisk spa var helt underbart tyckte jag när jag provade det!
  Kackerlackor är inte lika okey :(
  Aha, sköldspaddsön...det fanns en sådan utanför Zakynthos,hette Maratonissi, men vi var aldrig dit. Tillhörde den ö ni var på Turkiet eller?
  Visst är det underbart att få åka iväg på en sista minuten resa!?? Man är glad över att få komma till solen,sen spelar det ju mindre roll hur man bor...nästan i alla fall ;)

  SvaraRadera
 6. Vad bra att ni inte läste om hotellet förrän ni kom hem. Då kunde ni ju bilda er en egen uppfattning.
  Fish spa vill jag gå på.

  SvaraRadera
 7. Fish-spa testade även jag när jag var i Turkiet. Det liksom brummade i fötterna efteråt tyckte jag. Vart i Turkiet var ni?

  SvaraRadera
 8. Ja, allting är ju relativt. Bokar man 2-stjärnigt får man kanske räkna med att inte få någon lyxbehandling. Ska man bara sova där går det ju an. ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 9. Då har ni haft sol! Härligt! Det har inte vi där jag bor......

  SvaraRadera
 10. Fiskspa har jag aldrig provat, låter så där, hehehe.
  Kackerlackor har jag däremot delat hus med under stundom,
  ha de Fia

  SvaraRadera