fredag 30 juli 2010

Glassiären

Fädersorbet och choklad

Dottern och jag tog färjan in till staden, målet för dagen var ett besök på Glassiären. Vi försöker hinna med ett besök varje gång vi kommer ner men det är ofta l å n g  kö (kö långt ut på gatan) och då brukar vi strunta idet. Idag hade vi tur, ingen kö alls.

Glassarna är jättestora. Den på bilden är bara två smaker (och här har jag dessutom slickat i mig en del, höll på att glömma bort att ta kort).

4 kommentarer:

  1. Var i Kph förra helgen, dom hade "skilpadde-is"; krossade Toms sköldpaddor i glass, u.n.d.e.r.b.a.r.t! (hoppas du fattar vad jag svamlar om)

    SvaraRadera
  2. Oslo: Jag förstår vad du menar men jag har ingen aning om hur "Toms sköldpaddor" smakar. Påminner de om de blå salmiakfiskarna vi har/haft i Sverige?

    SvaraRadera
  3. Nej! Långt ifrån! Tror egentligen det är en chokladgroda med tofféfyllning, söt ochj najsigt!

    SvaraRadera