söndag 18 mars 2012

Dricka brunn

Här kommer en liten förklaring till min frånvaro denna helg. Jag har gjort som man gjorde förr i tiden och farit till en kurort ute på landet för att dricka brunn.

Min pappa fyllde 70 år tidigare i år och presenten var en helg med fru, barn och barnbarn på  hemlig ort med boende och mat.


Dricka brunn
Det hälsosamma vattnet luktade inte så gott och smakade mest järn eller snarare rost. Vet inte om det alltid har gjort det eller om rören har rostat med åren...Vi drack inte bara hälsobrunn utan hade även tagit med oss egen dricka för att fira. Lägg märke till att vi även har alkoholfritt alternativ till de allra minsta nappflaskan.På kvällen åt vi middag och umgicks. Efter det hade föräldrarna som tack ordnat ett litet bildspel från min och mina syskons barndom. Projektor och diabilder plockades fram och de minsta barnbarnen blev förvånade över att farmor/mormor en gång i tiden varit mörkhårig hon är nu vithårig.12 kommentarer:

 1. Underbart men generationer och släkt!

  SvaraRadera
 2. Låter väldigt mysigt trots rostig brunn.

  SvaraRadera
 3. Låter helt underbart!
  Möjligtvis att jag kunde hoppat över rostigt vatten. ;-)

  SvaraRadera
 4. Men det låter ju som hemma hos mig :)) Kanske inte så mycket kurort..eller njaa det beror på, finns ju flera olika kurorter. Fast på landet bor jag väl ändå och vattnet smakar lite si så där :)

  Verkar som att ni haft det jättebra. En bra idé att ge som 70-års present! En bra födelsedagspresent överhuvudtaget tycker jag. Våra barn brukar tycka det är kul att se bilder, de kan inte riktigt få ihop det att man själv varit barn :))

  Trevlig ny vecka!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 5. Åh vad härligt! Ni ser ut att ha haft en verkligt skön helg!

  SvaraRadera
 6. Åh...va mysigt! Släktträffar blir minnen för livet :)

  SvaraRadera
 7. Vatten i hälsobrunnar kan ofta både lukta och smaka lite järn. Antar att det är en del av det hälsosamma. :-)
  Vilken fin helg det verkar ha varit.

  SvaraRadera
 8. Mysigt det låter! Dock utan det rostiga vattnet. Det hade vi i vårt första hus med egen brunn, kanske vi skulle öppnat hälsokälla där?

  SvaraRadera
 9. Så trevligt det låter, kul o träffas allesammans.
  ha de Fia

  SvaraRadera
 10. Låter som en härlig helg!

  SvaraRadera
 11. Finns det något roligare än när man träffas flera generationer tillsammans. Det blir ett litet extra festligt firande då. Spännande det du berättar om vattnet. I min tro har det alltid smakat ljuvligt. Då behöver jag inte längta efter det vattnet då
  Ha det bra

  SvaraRadera