fredag 10 februari 2012

Jag bara undrar

Idag kom det en faktura på rullstolen sonen använt sig av efter operationen. Jag kan förstå att de vill ha hyra eftersom det är rätt dyra saker, men det hade ju varit trevligt att få information om att det kostar i samband med att vi fick ut den. Och det borde heta uthyrning och inte utlåning av rullstol när det kostar pengar.

Vilket annat företag kan skicka fakturor utan att man har ett avtal där priset, uppsägningstid, återlämning och annat framgår?

12 kommentarer:

 1. Bestrid fakturan med just de skälen. Ni fick låna den, inget avtal och ingen kostnad nämnd. Måste vara helt oacceptabelt. Jag hoppas det i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är definitivt inte utlåning! Skämmas!

  SvaraRadera
 3. Jag hatar verkligen när annan sjukvårdspersonal än vi som skall ta betalt gör på det där sättet. Det händer OFTA att de glömmer att upplysa patienterna om att det kommer att tas ut en avgift. Det vi sekreterare som får ta emot klagomålen. HATAR

  SvaraRadera
 4. Håller med både Singelmamman och Knasterfaster. Visste inte att det kostade pengar (men sånt kan ju variera från landsting till landsting) att låna/hyra rullstol, kryckor får man i alla fall låna gratis!

  SvaraRadera
 5. Ja, borde verkligen inte heta utlåning!

  SvaraRadera
 6. Vad konstigt?
  När sonen har haft kryckor har jag för mig att det kostat, men att vi har fått reda på det innan.

  SvaraRadera
 7. Jag skulle bestrida fakturan. Om inget avtal gjorts upp, inga underskrifter på sagda avtal så kan dom inte göra något.

  Eller det kan dom väl.

  Vården av idag!

  SvaraRadera
 8. What?? Jag hade blivit jätteirriterad.
  Man förutsätter ju att alla kostnader ingår i den fakturan man får för själva besöket och ev. övernattning (inkl mat m.m.)

  Helt galet! :-(

  SvaraRadera
 9. Det där råkade jag ut för när jag fick låna ett par kryckor....

  SvaraRadera
 10. Men vaffan?????????? Urdåligt!
  Bestrid! Sånt där ska dom ju få veta...med besked!!

  Hade blivit skitsur..

  Kram

  SvaraRadera
 11. Oj då! Här i Västernorrland är det utlåning än så länge. Vi har sakerna gratis tills vi lämnar tillbaks dem. Man bör nog se upp för det kommer säkert att bli så även här på sikt. Dåligt att inte informera innan man tar den med sig Kanske dags att skriva en insändare i lokalpressen så att inte andra åker på samma sak
  Ha det bra

  SvaraRadera